2020 m. liepos 16 d.

1.74.25.xxxx

PERSONALAS IR ATLYGINIMAI

  1. Atlikti NPD – Neapmokestinamo pajamų dydžio pakeitimai nuo 2020 m. liepos 1 d. Pakeisti NPD dydžiai galios iki 2020-12-31, o nuo 2021-01-01 įsigalios NPD dydžiai, kurie buvo patvirtinti iki 2020-07-01 arba bus patvirtinti nauji dydžiai.

NEKILNOJAMAS TURTAS 

  1. Jeigu NT Pardavimo sutarties prie Susiję objektai yra pridėti keli parduoti NT vienetai, atasakitoje NT_1 NT: Parduotas stulpelyje Pardavimo kaina (Eur) prie kiekvieno parduoto NT vieneto buvo generuojama tokia, kokia yra sutarties kaina. Padaryta galimybė, kad pardavimo kainas surašius kiekvieno parduodamo resurso charakteristika srityje (stulpelyje Kaina), tos kainos būtų sugeneruoamos prie tam tikro resurso ataskaitoje NT_1 NT: Parduotas. Jeigu charakteristika srityje kaina prie resursų nebus surašyta, kaip ir buvo iki šiol – bus sugeneruojama bendra sutarties kaina prie kiekvieno parduoto resurso iš pardavimo “Sutarties vertė” laukelio .
  2. Atlikti pakeitimai, kad, kuriant vaikinį Resursą ir pridėjus tėvinį resursą atsikeltų visa Techninės dalies informacijas, o ne tik unikalus pastato numeris .

SUTARTYS

  1. Sutarčių sąraše įkeltas naujas stulpelis “Projektas” . Šio stulpelio funkcija – išsifiltruoti sutartis pagal projektus. Taipogi Projekto filtras bus randamas ir paieškos kriterijuose.
    Projekto stulpeliu bei filtru papildytas ir Sutartys -> Priskaitymai langas, kuriame patogi pagal Projektus išsifiltruoti sutartinius priskaitymus.

DOKUMENTŲ VALDYMO SISTEMA

  1. Atlikti pakeitimai, kad sukūrus DVS vartotoją, vartotojo srityje automatiškai užsikeltų pranešimų nustatymai dėl informacijos apie siunčiamas/gaunamas veiklas

MOKĖJIMAI

  1. Mokėjimuose modifikuotas filtas Rodyti tik pajamas. Padaryta, kad, norint filtruoti mokėjimus, galima būtų pasirinkti, ar norima matyti tik gavimus ar tik išmokėjimus .